Eigen import Specialist Enorme voorraad Aanbiedingen Grootste collectie Prijswinnend vuurwerk

Over Vuurwerk Orthen

Vuurwerk Orthen is meer dan alleen een vuurwerkwinkel!

Wij bestaan reeds 16 jaar en zijn inmiddels één van de meest toonaangevende vuurwerkwinkels van Nederland. Dit komt met name door het enorme maar vooral unieke assortiment. 

Naast onze winkel te Orthen 108 in Den Bosch hebben wij ook neven vestigingen in 's-Hertogenbosch op de locaties Tolbrugstraat 10 (alleen afhalen) en Cypresstraat 28 (DB scooters). Daarnaast kunt u voor onze collectie ook terecht bij Bas Bastiaans Stoffen, Hogesteeg 1 te Ammerzoden.

Wist u dat wij naast onze winkel ook een vuurwerkgroothandel zijn? En wij door het jaar heen ook diverse festivals en evenementen beleveren? O.a. uit onze groothandels functie is het bekende vuurwerkmerk Evolution Fireworks ontstaan. Dit merk is onder de echte vuurwerkliefhebbers zeer geliefd en "beroemd". Dit merk wordt dan ook inmiddels in meerdere landen in Europa verkocht waaronder België, Duitsland, Frankrijk, Finland en Oostenrijk.  Evolution Fireworks heeft in het verleden ook diverse prijzen gewonnen als beste en mooiste vuurwerk op consumentengebied.

Vuurwerk Orthen ontwikkeld zelf ook vuurwerk en importeert dit rechtstreeks vanuit China. De Vuurwerk Orthen lijn is hier o.a. een mooi voorbeeld van. Deze artikelen kunnen wij u dan ook van harte aanbevelen. Top kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

Of u nu op zoek bent naar thunderkings, compounds, cakes of klein vuurwerk? Vuurwerk Orthen heeft het allemaal! Tevens hebben wij vele zeer scherpe aanbiedingen in ons uitgebreide assortiment. Ook voor cat1 fop / schets vuurwerk (365 dagen verkrijgbaar), pakketten, fakkels, party poppers, confetti shooters of bengalen bent u aan het goede adres.

In de onderstaande video kunt u de totstandkoming van één van onze vuurwerklijnen zien: